laupäev, 7. november 2020

Blogi põhjal raamat?

Kas keegi oskaks, suudaks, tahaks selle blogi postituste põhjal raamatu käsikirja kokku panna? Kas sellel üldse oleks mingit mõtet? Kas sellise raamatu järele oleks vajadust? Ma kunagi isegi proovisin neid juppe siit kokku võtta ja siduvaks kokku sõlmida, aga jooksin natuke kokku omadega. Kas selle blogi lugejate seas on kedagi kirjandusliku taustaga, kellele see piisavalt väljakutset võiks pakkuda?

9 kommentaari:

  1. Raamat? Raamat mittemillestki?!

    Kui selle puntra lahti arutad ja ära klaarid, siis alles hakka mõtlema raamatu avaldamise peale.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Raamatu kirjutamiseks ei pea olema midagi lahti harutanud. Narkosõltlane Hapkomah kirjutas blogi, selle põhjal kirjutati raamat ja tehti noortelavastus.

      Kustuta
  2. Praegu on natuke vähe materjali raamatu jaoks. Muidu oleks vajalik teema ju küll, aga sinu lugu peaks enne lõpuni arenema. Praegu on puudu siit see osa, kuidas lähedastele oma muret jagasid ja mis siis sai. Lisaks oled alles oma võlgade klaarimise teekonna alguses, raamatu jaoks oleks vaja üht happy endi, et see annaks ka teistele jõudu mitte alla anda. Nii et edu kõigepealt soovitud tulemuse saavutamisel!

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Happy endi ei pea raamatu jaoks olema. Narkosõltlane Hapkomah on võib-olla juba ära surnud, nii nagu paljud tema saatusekaaslased.

      Kustuta
  3. Puudu on veel ka see osa, et kuidas on võimalik saada nii paljudest kohtadest laenu. Kunagi võib-olla jah, aga praegusel ajal nõuavad kõik 6 kuu pangaväljavõtet. Ja sealt oli ju näha, et kõrvuni võlgades (laenude kuumaksed)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Ei, see osa ei ole puudu. Sellest on täitsa postitus olemas. https://volglane.blogspot.com/2020/09/laenud.html

      Kustuta
    2. Minuteada ei nõua kõik kontoväljavõtet. Ainult sellised "eeskujulikumad" laenuandjad nõuavad. Pealegi on oma laenude kuumakseid võimalik suurendada olemasolevate krediidikontode ja krediitkaartide abil. Ega see kontoväljavõte ka tihtipeale takistuseks ei saa. Isegi kui see laenumakseid täis on. Selline on seis meil siin kodumaal.

      Kustuta
    3. Konto väljavõtteid siiski küsivad minu kogemuse kohaselt üsna kõik. Aga see võib sõltuda teinekord laenusummast. Kui oled uus klient, häireid pole, minevik puhas, siis võid 200-300 EUR saada ilma lisadokumente esitamata.

      Kustuta
  4. Kõige lihtsam on laenu võtta nii, et esitad korraga 30-40 firmale laenutaotluse. Ennem peab muidugi taust puhas olema! Kuupalk 2000 eurot. Arvan, et nii võimalik saada 100 000-200 000 tuhat. Vara ära oma jne

    VastaKustuta