esmaspäev, 1. veebruar 2021

Blogi statistika, jaanuar 2021

Enne, kui uue kuu postituste juurde minna, tuleb jaanuar lõplikult kokku võtta. Seekord siis võtan luubi alla blogiga seonduva statistika. Üldises plaanis olid külastatavuse ja blogiga seonduvate rahanumbrite näitajad järgmised (võrdlusena ka november ja detsember). 



Nagu näha, siis rekordeid see kuu ei purustanud ja teatud mõttes on toimunud ka taandareng. Reklaamirahade osas ei saagi siin adekvaatseid hinnanguid anda, sest tegelikkuses pole siiani mitte ükski terve kuu osas täie funktsionaalsusega olnud. Ka jaanuaris oli see süsteem piirangutevaba vaid ligikaudu 2 nädalat. Siin tabelis välja toodud summa 75,42 EUR on siis Google poolt kinnitatud summa, millest on juba invalid trafficu kahtlustusega klikid maha arvestatud. See on see summa, mida võin reaalselt oma pangakontole oodata (kui just enne 24.02 kontot ei suleta).

Bondora ülekannete osas oskan endiselt vaid suurest tänulikkusest ohata. 



Ma ei suuda siiamaani uskuda, et endiselt leidub inimesi, kes usuvad minusse selliselt, et peavad vajalikuks need eurod teele panna. Kogu südamest ütlen teile aitäh! Suur suur aitäh kõigile lugejatele kogu selle toetuse eest, mida te nüüdseks juba sisuliselt 5 kuud (4. veebruaril saab esimesest postitusest just nii palju aega mööda) olete mulle andnud!

Homme aga juba taas sisulisemad teemad. Püsige lainel!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar